مشاوره حقوقی رایگان - مهریه منزل پدر داماد

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده تک پسر یه خانواده هستم چند ماهی هست که با یکی از همکاران محل کارم رفت و اومد داشته ام و بعد از چند ماه تصمیم به ازدواج گرفته این الان کار پیش رفته است و کار به مهربرون کشیده است و پدر عروس از پدر من خواسته که چون پسرتون خانه ندارد از تک‌ منزلی که بنام خودشون دارن دو دانگ مهریه بندازن پدر بنده گفتن که اگر من منزل دیگه ای داشتم چنین کاری رو انجام میدادم ولی چون من همین یک خونه رو دارم نمیتوانم
ولی خانواده عروس کوتاه نمیان میخواستم ببینم آیا این کار معقول و درستیه با توجه به شرایطی که بنده گفتم اگر بعد مشکلی پیش اومد می‌توانند ادعا کنند که من دو دانگ منزل را میخواهم بفروشم یا می‌تونه تبدیل به پول هم شود و پولشو بهشون بدهیم هر زمانی که ادعایی داشتن نسبت بهش

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نظر حقیر این عمل حماقتی بیش نیست مگر اینکه قصد این را داشته باشید که برای اخذ رضایت معادل مبلغ دو دانگ را بصورت نقد بخواهید تقدیم انها کنید !!!!!