مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن معامله به نرخ روز

بنده ملکی رو فروختم به قیمت 170 که در زمان معامله فقط 10 میلیون از ثمن معامله به بنده داده شد فردای انروز متوجه شدم که قیمت ملک بنده 300 میلیون بوده و بنگاه از بی اطلاعی بنده چون در تهران ساکن نبودم و اعتماد اینکه ده سال خودش ملک را اجاره میداد سو استفاده کرده و کلاه سر بنده گذاشته به همین دلیل به هیچ کدام از تعهداتمان عمل نکردیم حال بعد از 3 سال دادگاه بنده رو ملزم به سند و تحویل مبیع کرده درصورتی که العان ملک بنده 800 میلیون شده و با توجه به اینکه بنده فقط 10 میلیون گرفتم و باقی نزد خریدار مانده در این سه سال بنده میتوانم درخواستی تحت عنوان مطالبه ثمن به قیمت روز کنم یا ضرر و زیان بخواهم ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند بررسی اسناد است بسته به شرایط انتقال و انجام تعهدا ت طرفین