مشاوره حقوقی رایگان - آیا اینگونه حق الوکاله قابل استرداد میباشد؟!

سلام سال 95 باغی خریدم مبلغ 550 میلیون، سال 96 جهت شکایت از فروشنده به وکیل مراجعه نمودم، علت شکایت هم این بود که حدود 1هکتار از زمین مربوط به یکی از ارگانهای دولتی بود! وکیلم بمن گفت اقامه دعوی کیفری بدلیل فروش مال غیر میکنم و صد در صد حکم زندان فروشنده رو برات میگیرم! خیالت راحت باشه فقط حق الوکاله من 10میلیون تومان میشه، که 6میلیون اول بده و مابقی حین پیشرفت پرونده باید بدی! منم 6میلیون دادم وکیلم لایحه ای تحت عنوان فروش مال غیر تنظیم و به دادگاه داد که قاضی شکایت مارو رد کرد و حتی در مهلت اعتراض هم روز 20م برگ اعتراض تحویل داد بازم بدلیل فقدان ادله فروشنده تبرئه شد! حال میخوام بدونم آیا من میتونم پولم تماما یا قسمتی رو پس بگیرم؟! ضمنا آقای وکیل در قرارداد مبلغ حق الوکاله رو 2میلیون نوشته بود! همچنین وکیلم ضرر دیگری هم به من زد بدلیل تاخیر در پیگیری پرونده مجبور شدم خسارت و تاخیر در پرداخت چک صد میلیونی که به فروشنده داده بودم، پرداخت کنم!! چون پرونده شکایت من با پیگیری های بسیار از جانب من و عدم پیگیری وکیلم بیش از 1سال طول کشید!!! که تا روشن شدن تکلیفم از شکایت از پاس کردن چک مذکور خودداری کرده بودم ! هم حساب بانکی ام خراب شد و هم حدودا 40 میلیون بابت تاخیر اضافه پرداخت کردم! لطفا منو واضح راهنمایی کنید ممنون از اساتید که وقت خودشون رو برا ما میگذارند

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام در صورتیکه میدانید وکیل شما کم کاری کرده به خاطر تخلف انتطامی می توانید به دادسرای کانون متبوع شکایت نمایید. اما توجه کنید گاهی کثرت پرونده های ارجاعی به دادگاهها، وقت های رسیدگی را با تاخیر زیادی تعیین می نمایند و وکیل
مرتکب قصوری نشده است.