مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ماشین

با سلام و عرض خدا قوت،
بنده هفته پیش یه تیبا مدل 96 را به شخصی فروختم و مبلغ 20 میلیون تومن نقد دریافت کردم و مابقی پول رو یه ماشین پرشیا مدل 82 که طبق گفته خودشون بدون رنگ بوده گرفتم، و یه دست نویس هم بینمان رد و بدل شد و هیچ ضرر و زیانی تو دست نویس قید نشد فقط تاریخ آمدن به محضر و مبلغ خرید خودرو ها توش قید شد ولی من فردای اون روز ماشین کارشناسی بردم که گفت ماشین دورتا دور رنگ شدست و ماشین سر سیلندش خرابه باید تعویض بشه و ماشین اون قیمت که خریدم نمیارزه من دقیقا هنوز بیست ساعت از تحویل خودرو نگذشته بود که به صاحب پرشیا اعلام کردم ماشین نمیخوام و ماشین بردم بهش دادم، حالا مابقی پول تیبا رو بهم نمیده میگه ندارم باید همین پرشیا رو ورداری من چیکار باید کنم

پاسخ ها :

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

شما پرشیا رو تحویل بگیرید و برای مابقی در شورای حل اختلاف طرح دعوی کنید
گرچه قبلش می تونید با ارسال اظهارنامه بهش بگید اگه پول رو نده به اتهام کلاهبرداری ازش شکایت خواهید کرد شاید نتیجه بده