مشاوره حقوقی رایگان - سوال کیفری

سلام وقتتون
من جایی خوندم در صورتی که قاتل ادعا کند که من با فرض مهدور الدم بودن شخص او را به قتل رساندم طبق ماده 303 ق.م.ا (این ادعا باید طبق موازین در دادگاه ثابت شود و دادگاه موظف است ابتدا به ادعای مذکور رسیدگی کند.) تا قصاص نشود.
می خواستم بدونم شهادت یک زن و یک مرد که سرایدار خونه مقتول بودن می تونه ثابت کنه که قاتل فکر می کرده مقتول مهدور الدم بوده؟ و اگر نه چجوری باید اثبات بشه؟ و اینکه آیا این شهادت طبق روش خاص تو دادگاه باید صورت بگیره؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

باید به دفتر وکیل مراجعه کنید...پرونده باید بررسی بشه