مشاوره حقوقی رایگان - پلیس امنیت

سلام
امروز مامور موتور سوار پلیس کنار ماشینم ایست کرد و مدارک خواست
بعد از دیدن پلاک و کارت ماشین
شماره پلاک رو تو بیسیم اعلام کرد و گفت پیامک میاد و باید برم‌ تعهد بدم و روکش شیشه دودی رو بکنم
ماشین به اسم پدرمه و فوت شدن و سیم کارتشون در دسترس نیست
لطفا راهنماییم کنید که باید چی کار کنم و این که شیشه دودی هم مربوط به امنیت میشه مگه؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

صرفا یه تعهد ساده هست مشکلی نیست ولی زودتر برید چون اگر نرید ماشین توقیف میشه