مشاوره حقوقی رایگان - نیازمند وکیلی اشنا به امور تعاونیهای مسکن

به دنبال وکیلی تهاجمی با تجربه و اشنا به مشکلات و قوانین و ترفندهای تعاونیهای مسکن جهت برخود با تخلفات مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره هستم

نمونه تخلفات
عدم برگزاری مجمع عمومی جهت انتخاب بازرس و تصویب گزارش عملکرد ونیز بودجه از مرداد سال 97 تا کنون که برج 8 سال 99 هستیم
عقد دو قرارداد هر کدام به مبلغ 700م.ت بدون رعایت ائین نامه معاملات
هزینه های گزاف هیئت مدیره به مبلغ خدود 300 م.ت در سال

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وكيل تهاجمي نميدانم كه چي هست
اگر نيازمند وكيل هستيد از قسمت مربوطه درخواست وكيل ثبت نماييد