سلام و عرض ادب
لازم نیست برای فهمیدن موضوع پرونده حتما ابتدا حضوری به اجرای احکام بروید. وارد سامانه عدل ایران شوید و از بخش اطلاع رسانی پرونده برای اشخاص حقیقی، پرونده را بررسی کنید
سلام بستگی به پرونده دارد اینکه ایا شما محکوم علیه هستید و موضوع پرونده چه چیزی بوده قاعدتا قبل از تشکیل پرونده اجرایی، اجراییه به شما ابلاغ شده. اگر محکومیت مالی دارید و اموالی جهت استیفای طلب ندارید و ظرف ۳۰ روز از تاریخ ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به ،رو تقدیم نکردید قاعدتا محکوم له می تواند جلب را شما داشته باشد.
سلام قبلاً برای شما اجرائیه ابلاغ شده و وِفق آن و مفاد دادنامه میبایستی عمل بفرمائید و اگر مراجعه ننمائید، بالاخره محکومله، شما را جلب خواهد نمود. برای اطلاع از اوراق مندرج در پرونده اجرائی نیز راهی جزء مطالعه پرونده به شکل حضوری نمیباشد.