مشاوره حقوقی رایگان - زمین اوقافی

باسلام
حدود سه سال پیش زمینی اوقافی در یکی از روستاهای واقع در منطقه آزاد انزلی خریداری کردم. سند اوقافی با کاربری مسکونی در محضر تنظیم شد.
قبل از خرید با دهیار درخصوص کاربری زمین و امکان صدور پروانه ساخت صحبت کردم. دهیار به من اطمینان داد مشکلی وجود نداشته و پروانه ساخت در اسرع وقت صادر میشود. بعد از خرید زمین امور مربوط به صدور پروانه ساخت متاسفانه از دهیاران گرفته شد و منطقه آزاد اعلام کردخودش پروانه ساخت صادر میکند لذا به بهانه اینکه قرار است طرح جامع تهیه شود از صدور پروانه ساخت خودداری می کنند. از طرف دیگر اعلام کرده اند که زمین مورد نظر دارای کاربری ورزشی است. با این توضیحات دو سوال دارم:
1_ اینکه درسند اوقافی بنده قیدشده کاربری مسکونی اما منطقه آزاد الان می گویند کاربری زمینم ورزشیه تکلیف بنده چیه؟
2_ بعداز3 سال به بهانه تهیه طرح جامع منتظر هستم, چه کاری میتوانم کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

ميتوانيد نسبت به فسخ معامله و گرفتن خسارت در دادگاه اقامه دعوي نماييد

یک مشاور

با سلام
با خیارات حاصله نسبت به خودتان امکان فسخ و اخذ خسارت وجود دارد