مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل در صورت عزل

سلام
پدرم سال قبل فوت شده و نامادری ما با وصیتی قدیمی برگه ی انحصار وراثت گرفته

اما من و خواهر و برادرم وصیت نامه ای جدید داریم.
ما بچه ها برای انحصار وراثت به یک وکیل همزمان وکالتی دادیم با موضوع " انجام امور ورثه "
و دستمزد ایشون هم " 15 میلیون تومان بعلاوه ی 10% ترکه بعد از انجام کار " نوشته شده.
ایشون پانزده میلیون رو دریافت کردن
اما اصلا عملکرد خوبی ندارن.

حالا میخوام به تنهایی وکیل رو عزل کنم
اما نمیدونم آیا
(( با این وجود که دستمزد وکیل ، 10% بعد از اتمام کار نوشته شده و ایشون هنوز برگه انحصار وراثت رو نگرفتن و در مرحله ی استعلام ثبتی سند هستن )) اون 10% حق وکالت وکیلشون باز هم از سهم الارث من کسر میشه یا فقط از سهم خواهر برادرم حساب میشه؟

2_ اگر همه ایشون رو عزل کنیم بازهم 10% ترکه به وکیل میرسه؟
ممنون

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

حق الوکاله تا مرحله ای که انجام داده اند به ایشان تعلق میگیرد ،در خصوص 10در صد هنوز پرونده به اتمام نرسیده