مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد خودرو

با سلام.
احتراما اینجانب یک قرارداد فروش اتومبیل منعقد کردم. خریدار موظف شد 100 میلیون حین العقد و مابقی در دفترخانه به بنده (فروشنده) پرداخت کند و در صورت عدم حضور، معامله منفسخ میشود. که ایشان موقع مقرر نیومدن و سپس یک توافق نامه نوشتیم و مجدد دفترخانه تعیین شد و مجدد شرط انفساخ در صورت عدم حضور که باز هم خریدار خلف وعده نمودن.
مع ذلک خواستم بدونم من پس از اظهارنامه که اعلام فسخ نمودم، میتونم رای به تایید فسخ معامله بگیرم؟ یعنی میتونم معامله را به دلیل عدم حضور و شرط گنجانده شده، فسخ کنم؟ در صورت مثبت بودن نظر حضرت عالی، آیا امکان توقیف فیزیکی اتومبیل قبل از صدور رای از طریق دستور موقت یا تامین خواسته، می باشد؟ ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام براتوضیح تماس بگیرید 09121531324 میرزایی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور به یک وکیل وکالت دهید
اری امکان دستور موقت وجود دارد
لکن
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
باید دید از حق فسخ یا انفساخ عدول نکرده اید
...