مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

سلام.
زمینی کشاورزی به مساحت 14000 متر مربع (حدود 1.5 هکتار) در ابتدای روستایی در بخش چهار دانگه ساری واقع شده.
( اولین زمین قبل از اولین خانه روستا، چسبیده به آرامگاه روستا )
بعد از فوت مالک به وراث رسیده. می خواهند زمین را تقسیم و اقدام به ساخت کنند. از طرفی می خواهند برای تقسیم بندی منصفانه، از وسط زمین جاده بزنند. اگر زمین جزء طرح هادی نباشد، با توجه به این که کاملا چسبیده به محدوده طرح هادی است. آیا میتوانند با پلاک بندی زمین و اهدای یک خیابان عمومی که بقیه ساکنان روستا هم بتوانند از آن استفاده کنند و به زمین های پایین دست ختم شود، برای تغییر کاربری آن اقدام کنند و اجازه ساخت و ساز بگیرند؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد وكيل از سايت بخواهيد موضوع فني است