مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به جرح و فرار راننده

سلام ماشین به نام مادرم است.
من و دوستم بیرون بودیم. ماشین از ساعت 11 صبح تا 12 شب دستمان بوده اما همش ان پشت فرمون بوده. پمپ بنزین ضبط کرده فیلمش رو و یک تعمیرکار مغازش ضبط کرده دوربینش که راننده اون بوده.
بنده در ماشین خواب بوده ام. دوستم به یک موتوری برخورد کرده و فرار کرده. الان ابلاغیه اومده. من گواهینامه و بیمه دارم اما دوستم ندارد. اگر بگوید دست من نبوده؛ آیا میتونه بزنه زیرش و بگه اون لحظه ماشین دست من نبوده و دست خوش بوده؟ آیا اگر نتونم ثابت کنم، بیمه خسارت طرف رو میده؟ من زندان باید بیوفتم؟ اگر طرف بمیرد قتل عمد حساب میشود؟ ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

مهناز ادیبان

سرکار خانم مهناز ادیبان :

سلام
با ارجاع به کارشناس تقصیر و میزان آن مشخص میگردد
و‌نداشتن گواهینامه صرفا موجب مجازات و تشدید آن می باشد
بیمه خودرو خسارت وارده را جبران خواهد کرد اما در نهایت شرکت بیمه خسارت را از مقصر حادثه که گواهی نامه ندارد مطالبه مینماید که تقسیط میگردد