مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق معوق و نحوه اثبات آن

سلام
به مدت 5 ساله برای شرکتی کار کردم توافقم برای حقوق به این شکل بوده که 25 روز در کارگاه حاضر باشم.بابت 25 روز
سال اول 2.5
سال دوم 2.8
سال سوم 3.2
سال چهارم 3.5
سال پنجم 6 میلیون
ولی بیمه برام حداقل پایه حقوق کارگری رد شده پرداختی هم بهم به صورت نامنظم بوده و هیچ برگه ای رو امضا نکردم برای دریافت یا تسویه حساب و همیشه حقوقم هر 5 یا 6 ماه به حسابم واریز شده. هیچ پرداخت مازادی برای اضافه کاری،جمعه کاری و سایر موارد بهم پرداخت نشده و بیمه سال آخرم از طریق شرکت دیگه ای واریز شده حالا کارفرما منکر توافق حقوق باهام شده چطور میتونم حقوق توافقیم رو اثبات کنم و اینکه تمام حق و حقوقم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

اصغر اسکندری

جناب آقای اصغر اسکندری :

با سلام دادجوی محترم در صورت نداشتن قرارداد مکتوب در میزان حقوق ماهیانه ، ملاک مصوبه اداره کار می باشد که هر سال تصویب و ابلاغ می گردد در مورد سایر مطالبات قانونی می توانید پس از ثبت نام در یکی از دفاتر پیشخوان دولتی دادخواست خود را تقدیم و کلیه مطالبات خود را در خواست نمایید مگر اینکه دلایل و شواهد کافی در مورد توافق میزان حقوق توافق شده ارائه نمایید تا هیات تشخیص و در صورت اعتراض به رای صادره هیات حل اختلاف بررسی و ورسیدگی نماید