مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتشار عکس و تصاویر و مطالب خلاف عفت عمومی

شخصی با برداشتن عکس های خانمی از صفحه وی در اینستاگرام اقدام به ساختن پیج های فیک و انتشار تصاویر به همراه شماره تماس وی و مطالبی خلاف عفت عمومی نموده است. باتوجه به عدم دسترسی به سرورهای اینستاگرام توسط ایران به دلیل تحریم های موجود، امکان شناسایی مجرم وجود دارد! این خانم به دلیل درگیری لفظی که قبلاً با بنده در محیط کار داشته است دیواری کوتاه تر از من بدبخت پیدا نکرده و به من اتهام زده است! در حالی که بنده به عکس های وی اصلاً دسترسی نداشتم چون هیچگاه Follower (دنبال کننده) صفحه شخصی این خانم متأهل نبوده ام. بنده در لایحه دفاعی که برای دادسرا فرستادم صادقانه واقعیت را بیان کردم که بله بنده قبلاً (یک سال و نیم پیش) در محیط کار با این خانم درگیری لفظی داشتم (من در جایگاه پیمانکار و این خانم در جایگاه کارفرما). اما این دلیل بر قطعیت ارتکاب جرم توسط بنده نمی شود! چون این اتفاق در محیط کار ممکن است برای هر شخصی بیافتد. حال دادسرا اعلام ختم و کفایت تحقیقات داده است و برای پرونده بنده مباردت به صدور رای "قرار جلب به دادرسی" داده است نه "قرار منع تعقیب"! بعد از موافقت دادستان، پرونده برای صدور حکم به دادگاه صالح فرستاده می شود! یعنی به دلیل ضعف پلیس فتا در شناسایی مجرمان اینستاگرامی، شاکی پرونده و دادسرای محترم به محتمل ترین فرد بدون وجود مدرک محکمه پسند اتهام می زنند! یعنی علاوه بر تحریم های مالی، چوب تحریم های رایانه ای را نیز من متهم بدبخت باید بخورم و نوش جانم! چرا؟! چون فرزند سرزمین تحریم ها هستم! اگر واقعاً به دلیل تحریم های موجود، پلیس فتا نتواند یک مجرم اینستاگرامی را شناسایی کند، خوب زین پس بلا نسبت این خانم محترم و متأهل، هر زن بی شرم و حیایی یک پیج فیک با دست خودش بر علیه خودش می سازد و تصاویر خلاف عفت عمومی خود را در آن منتشر می کند و به محتمل ترین مردی که در زندگی شخصی و کاری خود می تواند به او اتهام بزند اتهام می زند و از وی برای دریافت رضایت اخاذی می کند! سوال من اینجا است که اولاً وقتی دادسرا رای "قرار جلب به دادرسی" را صادر می کند امکان اعتراض و همچنین امکان اعاده حیثیت از سوی متهم یعنی بنده وجود دارد یا خیر؟ و ثانیاً پرونده که برای صدور حکم به دادگاه صالح فرستاده شد با وجود این تحقیقات ناقض دادسرا و نبود مدرک جرم بر علیه متهم و شناسایی متهم صرفاً براساس ظن و گمان، قاضی محترم دادگاه چگونه می تواند در مورد این قبیل پرونده ها، رأی عادلانه با تکیه بر شرف و وجدان بدهد؟! من متهم بدبخت چگونه می توانم بی گناهی خود را اثبات کنم؟! سپاسگزارم.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.در صورت تمایل لطفا تماس بگیرید.صادقی زاده.وکیل