مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره مهاجرت اروپا

سلام، خسته نباشید. من قصد دارم با ویزای تحصیلی به اتریش برم و بعد از مدتی فرزند و همسرم هم بیان. دفتر مهاجرتی که صحبت کردم باهاشون در اتریش هست و در تهران مشاوره میدن و قبول وکالت می کنند و شماره تماس و کد پستی و ایمیل و وبسایت هم دارند. ولی آدرس تهران رو به صورت حضوری اعلام نمی کنند. مگر در مرحله ی بعد از اخذ پذیرش، ولی وب سایتشون هم معروفه و هم خیلی فعال. بنده هنوز مبلغی ندادم و میخواستم به لطف مشاوره شما از نوع عملکرد اون ها آگاه تر بشم. به من گفتن ما 8 درصد حق الوکاله تحصیلی رو اول میگیریم باقی رو بعد از اخذ ویزا، شما پرداخت کنید. آیا امکان داره کلاهبرداری باشه؟ آیا من میتونم اسم موسسه مهاجرتی رو در صفحه شخصی وکیل شما بگم تا مطلع تر بشم و از پاسخ شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

مهاجرت به خارج از کشور مهاجرت به اتریش با ویزای تحصیلی وکیل مهاجرت ویزای تحصیلی مهاجرت