مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید وکالت از فروشنده

با سلام بنده یه پراید ٩٨ رو با یه پژو ٨٩ عوض کردم تو محضر به هم وکالت دادیم حالا اون تعویض پلاک کرده ولی بنده نتونستم مهلت تموم شده حالا هرکاری میکنم بهم وکالت نمیده میگه باید یک میلیون بدم چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
درصورت عدم توافق مجبور به استفاده از راهکار قانونی طرح دعوای حقوقی الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند رسمی هستید