مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی رای غیابی

سلام و عرض ادب.
یک نفر ماشین بنده را تخریب کرد و پس از شکایت و بردن شاهد و تحقیقات کلانتری، فرد متهم شد. در زمان دادگاه این فرد حاضر نشد و محاکمه غیابی و رای به نفع بنده صادر شد. 3 اتهام به فرد متهم وارد شد.1- توهین مبلغ 8 میلیون تومان. 2- تخریب 3 میلیون تومان. 3- اخلال در نظم عمومی به 74ضربه شلاق و یک سال حبس تعزیری، محکوم گردید. سپس فرد متهم واخواهی کرده و دادگاه دوباره جلسه رسیدگی گذاشت که در آن جلسه موارد 1و 2 او را مجرم دانسته ولی در مورد 3 حکم به ماده 407 و 120 داده است. آیا حکم قبلی دادگاه سر جایش باقی است؟ آیا حکم جدید به همه موارد رای داده است و پرونده را بسته. منظور از حکم جدید چیست؟ تشکر.

پاسخ ها :

محمد توکلی

جناب آقای محمد توکلی :

سلام خیر حکم جدید ملاک عمل است .اگر در مهلت هست می توانید تجدیدنظر کنید. سلام مدارک خود را در واتساپ ارسال کنید در خدمت شما هستم. وکیل محمد توکلی 09151039650

کامران آقایی پور

کامران آقایی پور :

استان :

ضمن عرض سلام و خسته نباشید. اولا حکم دادگاه در خصوص مورد 1 و2 تایید گردیده یعنی به قوت خودش باقی است. دوم اینکه در این حکم جدید مستند به ماده 407 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 92 و ماده 120 قانون مجازات اسلامی 92 حکم برائت صادر کرده و در خصوص همه ی موارد قبلی رای صادر کرده و چنانچه هریک از طرفین به رای صادره معترض باشند باید ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ رای بدوی تقاضای تجدیدنظر خواهی کنند. باتشکر