مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

باسلام. اینجانب نظامی سپاه هستم و در سال 98 برای پاکسازی در مناطق مریوان کردستان از سوی عملیات لشکر راهی شدیم که برگ ماموریت نیز موجود است. در حین پاکسازی از شر ضد انقلاب دموکرات، در زیر آتش و مانور خودی اقدام به بالا رفتن و پاکسازی ارتفاع شدیم و با توجه به بارندگی و لغزندگی و شیب تند کوه اینجانب با تمام تجهیزات نظامی و کوله پشتی پای چپم دچار لغزش و از ناحیه سینه و صورت به زمین خوردم که با توجه به این حادثه دچار کوفتگی و خونریزی از دهان و دماغم شد که دو تا دندانم هم شکست و منجر به کشیدن شد. دو الی سه تا هم شکست. با توجه به تعطیلی دندانپزشکی ها در زمان کرونا و کوفتگی و عفونت دهانم همه رو کشیدم قابل ترمیم هم نبودن. برای اینجانب صورت سانحه نوشتن و به ایثارگران محل خدمت ارائه دادن که در کمیسیون 134 طرح بشود. دکتر معتمد سپاه نوشته که شکستگی و کشیدن دو دندان و آسیب دیدگی دهان و بینی طبق مدارک بالینی مورد تایید است. حال به اینجانب جانبازی تعلق میگیرد؟ در ضمن دو مهره ی گردنم آسیب دیده. اما فعلا اینجانب را به مشاوره دکتر نفرستادن و رای صادر کردن. ممنون میشم کمکم کنید. چند باری خودم هم حضوری و هم تلفنی مراجعه کردم که من بعد از اون جریان سر و گردنم درد میکنه چه کنم؟ گفتن به وقتش زنگ می زنیم بهت و میفرستم پیش پزشک معتمد. اما الان دارن رای میدن به پرونده ی من بدون حضور من. به نظرتون چه کنم؟ جانبازی تعلق میگیرد؟ برای گردن و سر دردم چکار کنم؟ لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

بله جانبازی شما احرازگردیده
بهتون درصد میدهند
درمورد سر و گردن احتمالا در فرم ج ارجاع به کمیسیون ذکر نگردیده که می توانید مراجعه وبا مدارک و مستندات لحاظ کنند