مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از ارتش به دلیل بیماری

سلام. چطوری میتونم ثابت کنم در آموزشی افسری واریکوسل گرفته ام.
یک هفته هست که انصراف داده ام. بهشون میگفتم درد دارم و دو بار بهداری رفتم که امپول پروکسیکام زدن و به بیمارستان اعزام نمیکردن که در نهایت مجبور به انصراف شدم. حالا جواب سونوگرافی بیضه چپ واریکوسل گرید دو رو نشون میده. در ضمن درخواست ده میلیون تومن غرامت برای انصراف کردند. لطفا راهنمایی کنید. چون هیچی از مسائل شکایت کردن یا تخفیف گرفتن و اعتراض به غرامت رو نمیدونم.
آیا میتونم ازشون شکایت کنم و بیمه بگیرم؟ سند برای سالم بودن قبل از عمل برگه پایش سلامت هست که دست خودشون هست.

پاسخ ها :

انصراف از ارتش به دلیل بیماری واریکوسل گرید دو در حین خدمت در ارتش غرامت بیماری واریکوسل حین خدمت بیماری واریکوسل انصراف از ارتش