مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موتور سیکلت

سلام، وقت بخیر. من حدود 2 سال هست که ساکن یک ساختمان شدم . متاسفانه از اون موقع که ساکن شدم یک بار ماشینم رو دزد برد بعدش هم اومدن در پارکینگ انباری خونه و موتور سیکلت هم رو دزدیدن. الان هم صاحب خانه میگه من خودمم از دست شما مدعی هستم که از وقتی شما اومدین این جوری پیش میاد. قبلش همچنین چیزی نداشتیم. در صورتی که من از اهالی محله پرس و جو کردم میگن اینجا پر از دزد هست و امنیت نداره.اگر راهنمایی کنید، ممنون میشم.

پاسخ ها :

سرقت موتور سیکلت از پارکینگ سرقت موتور سیکلت سرقت از آپارتمان سرقت