مشاوره حقوقی رایگان - چگونگي اعتراض به توقيف و بازداشت سند ملك

چك شركت با امضا بنده و مهر شركت صادر شده و به عنوان امانت معامله اي در اختيار طرف معامله قرار گرفته كه قرار بوده بعد از حساب نهايي پرداخت شود و در حال حاضر اختلاف حساب وجود داره كه متاسفانه ايشان اقدام به برگشت و متعاقب ان به كمك وكيل در زمان كوتاهي سند ملكي كه مربوط به شخص بنده بوده بازداشت نموده و تهديد به مزايده ملك مينمايد لذا با توجه به اختلاف حساب في مابين و همچنين اماني بودن چك چطور ميشود اقدام به اعتراض و رفع بازداشتي نمود ؟
نكات قابل توجه ١- چك مربوط به شركت بوده و سند به نام شخص بنده ٢- چك بابت قرارداد في مابين بوده كه اختلاف حساب وجود داره ٣- بدون تشكيل هيچ مورد دادگاه و بي اطلاع قبلي سند بازداشت شده

پاسخ ها :

یاسر میری نژاد

یاسر میری نژاد:

سلام ایشون با تقاضای تامین خواسته سند شما رو توقیف کرده زیرا امضا کننده چک هستید شکایت کافری تحت عنوان خیانت در امانت علیه دارنده چک مطرح کنید با صدور قرار اناطه در امر حقوقی دعوای حقوقی چک متوقف میشه ودر صورت محکومیت از سند شما رفع توقیف میشه

شراره  صایمیان

شراره صایمیان:

چک مورد ادعای شما مشمول ماده 19 ق ص چ است و شما بهمراه شرکت متضامنا مسیول پرداخت وجه میباشید اگر بتوانید امانی بودن را ثابت کنید میتوانید مانع مزایده شوید. با وکیل وارد دعوی شوید.