مشاوره حقوقی رایگان - رضایت همسایه در ساخت و ساز

با سلام.
ما چند سال پیش خونه پدریمون رو خراب کردیم و 3 واحد به متراژ هر کدام 110متر و یک واحد (طبقه 4 ) به متراژ 60 متر ساختیم یعنی طبقه 4 یک حیاط به ابعاد 50 متر دارد. در طول این مدت واحدهای 1 و 2 رو فروختیم. این هم بگم که در سند طبقه 4 کاملا واضح برای این حیاط نوشته حیاط اختصاصی. ( هیچ کدام از واحد های دیگر دسترسی به این حیاط ندارند)
حالا امسال طبقه 4 رو تکمیل کردیم یعنی 50 متر حیاط رو سقف زدیم و شد 110 متر.
میخواستم بپرسم دریافت رضایت همسایه لازم هست برای ساختن؟ برای نما چطور؟
از شهرداری گفتن کلا لازم هست ولی چون این حیاط طبق سند کاملا اختصاصی هست برای من تعجب آور بود.
ممنون میشم جواب بدین.

پاسخ ها :

مرجان  كمالي مقدم

مرجان كمالي مقدم :

استان :

طبق پروانه ساختمانى محاز به احداث هستيد و چنانچه شهردارى تحويز ساخت و ساز را منوط به كسب اجازه رسمى ساير همسايه و مالكين ميداند بله بايد كسب كنيد

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
هرگونه تغییرات در حیاط، پارکینگ ،راه پله ،پشت بام ، نمای ساختمان و قسمت‌های مشاعی ساختمان منوط به دریافت رضایت تمامی مالکین و اخذ مجوز از شهرداری می باشد در غیر این صورت شهرداری به عنوان نظارت بر معماری می‌تواند ممانعت می‌کند حتی در قسمت های اختصاصی مشاعی