مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق عابر بانک

سلام. دیشب به تلفن همراه بابام زنگ زدن و گفتن شما برنده مسابقات مجازی شدین به مبلغ 6 میلیون تومان. برید به عابر بانک تا برای شما واریز کنیم. گفتن باید 3 تومن اول بریزن. بعد 3 تومن بعدی وقتی کارت رو زدن روی صفحه اصلی عابر، عتبات و عالیات اومده. اول موجودی گرفتن برداشتن. ولی دوباره واریز کردن و دوباره که خواستن 3 تومن واریزکنن، 9 میلیون برداشتن. آیا ما به پولمون میرسیم؟ باید چیکار کنیم الان لطفا راهنمایی کنید. تشکر ممنونم

پاسخ ها :

کلاهبرداری از طریق عابر بانک کلاهبرداری با ترفند برنده شدن در مسابقه کلاهبرداری