مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف با همسایه بر سر انشعاب فاضلاب

با سلام
بنده سال 92 اقدام به خرید یک واحد آپارتمان از طریق پیش فروش کردم که متاسفانه در اواخر کار اتمام ساختمان سازنده که به صورت مشارکتی از مالک ساختمان را تحویل گرفته بود کار را به اتمام نرسانید و انشعابات و سیستم حریق و آسانسور و بعضی نواقص دیگر ماندند و چون من اقدام به خرید طبقه 4 این ساختمان نموده بودم بعلت عدم وجود آسانسور اسباب کشی نکرده بودم و حال که بعد از چند سال اسراب کشی کردم و خواستم در آنجا سکنی گزینم طبقه پایین (طبقه3) که مالک اصلی ساختمان قبلا ایشان بودند ادعا کردند چون لوله فاضلاب شما رو سازنده از بالای اتاق خواب من رد کرده اند و کمی نیز از سقف پایین است من اجازه نمیدم به همین خاطر راست یا دروغ ادعا میکند آن زمان پول دادم تا جلوی لوله فاضلاب شما را بگیرد و از راه دیگری فاضلاب شما را بدهد و سازنده ترتیب اثر نداده و راه را بسته و کاری انجام نداده و الان که ازش میخوام راه فاضلاب را باز کند می گوید باید از طبقه خودت اقدام و لوله را از جای دیگر به فاضلاب بیاندازی و ادعا میکند لوله کشی بر اساس مهندسی نبوده و من نیز اجازه نمیدهم میخواستم ببینم ایشان چنین اجازه ایی دارند و من باید چکار کنم به هیچ صراطی هم مستقیم نیست

پاسخ ها :

حمیدرضا حسن گودرزی

حمیدرضا حسن گودرزی :

سلام
با توجه به قوانين مربوطه تمام تأسيسات بايستي از مشاعات بگذرد
و ناظر تأسيسات و مهندس طراح بايد به درستي در اين خصوص نقشه ترسيم مي كردد
بررسي فرماييد أيًا بر أساس نفشه صورت گرفته يا خير؟
اينكه أيًا توسط مهندس مربوطه تاييد و مهر شده ؟
اگر خير وفق قوانين لوله فاضلاب نبايد از اطاق خواب عبور كند
شما ابتدا دادخواست تامين دليل آرائه فرماييد سپس بر أساس نظريه كارشناس اقدام به تقديم دادخواست إلزام به ايفاي تعهد مبني بر تكميل عمليات لوله كشي بر عليه مالك و سازنده هر ٢ نماييد
در صورت عدم اقدام بِه هزينه خود تعمير نماييد و سپس هزينه ها رو از مالك و سازنده مطالبه فرماييد
موفق باشيد