مشاوره حقوقی رایگان - مجازات جعل در قولنامه و فروش مال غیر

با سلام
در سال 97 با برادر همسرم به توافق شفاهی رسیدیم که ملک کلنگی ایشان را من بسازم و بعد از ساخت اقدام به فروش کنم و پس از کسر هزینه های انجام شده و کسر مبلغ نرخ ملک که در سال 97 بین هم تعیین شده بود ، الباقی نصف گردد و ادامه به ساخت و ساز باهم کنیم ، در ادامه کار دو واحد آماده کردیم و در بنگاه فروختیم ولی براساس اعتماد قولنامه فروش بنام من نوشته شد و امضا کردم ولی ایشان هم در جلسه فروش حضور داشت ، در ادامه پول حاصل از فروش را یک ملک کلنگی دیگر خریدیم تا بعدا بسازیم ، چون پول کم داشتیم به رهن دادیم ، ضمنا ملک اولی قولنامه اش بنام مادر خانمم بود چون برادر زنم اختلاف با همسرش داشت ترسیده بود قولنامه بنام مادرش کرده بود و من هم پروانه را بنام ایشان گرفته بودم و ساختم ، بدلیل اینکه بتونیم پولمون رو از خریدار کامل بگیریم پشت قولنامه را دست نویس کردم و مشخصات روی قولنامه را از طرف مادر خانمم بنام خودم انتقال دادم و با هماهنگی امضا کردیم
الان اختلاف حساب بین ما پیش آمده و برادر خانمم شکایت جعل امضا و فروش مال غیر کرده است ،
ضمنا تمام شواهد و مدارک هزینه و شاهدین بنگاه و پدرخانمم که بعنوان شاهد امضا کرده اند موجود است ،
لطفا بفرمایید با توجه به اینکه بنده کارمند دولت هستم و جرم این موضوع احتمالا سنگین است تا ثابت کنم ، چه اتفاقی و لطمه ای به کارم میخورد

پاسخ ها :

اتهام جعل در قولنامه اتهام فروش مال غیر جعل در قولنامه فروش مال غیر ساخت و ساز ملک