مشاوره حقوقی رایگان - فیشینگ

سلام. بنده به عنوان آزاد کار بعضی موقع ها تبلیغات اینترنتی انجام میدم، یه روز یه نفر اومد و سفارش تبلیغات داد و هزینه کل تبلیغات 2700 بودو برای ما اول یک میلیون و هفتصد واریز زد و روز بعد هم دوباره 1میلیون زد و دوباره گفت یک سفارش دیگه هم میخوام و دوباره 2700 دیگه واریز کرد، و ما وسطای تبلیغ سفارش اول احتمال فیشینگ دادیم، و تبلیغ رو متوقف کردیم و ازشون خواستیم که از خودشون و شناسنامه و کارت بانکی که برای پول انتقال دادن بفرستن ، که نفرستادن و بعد از مدتی اکانتش رو حذف کرد... من از تمام چت ها پرینت گرفتم...
من اینجا نقشی در فیشینگ نداشتم این خودشون کلاهبرداری کردن و برای ما واریز کردن... الان تمام مبلغ هم داخل حسابم موجوده...
الان از دادسرا ابلاغیه برام فرستادن... واسه ادای توضیح.... خواستم ببینم برا من سو پیشینه نشه؟
اگه رضایت شاکی بگیرم مشکل حل میشه، برای من پرونده درست نمیکنن؟؟؟
حتی اگه بخواد بیشتر ازون مبلغ هم بهش بر میگردونم....
ممنون میشم راهنمایی کنین
متن ابلاغیه :دعوی آقای الف به طرفیت مبنی بر کلاهبرداری.
گفته تا 5روز مهلت داری بیای برای ادای توضیح
من اگر رضایت شاکی بگیرم ، حل میشه؟؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در حال حاضر قابل تشخیص نیست بسته به اتهام وارده دارد