درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - تمرد از دستور و فرار

سلام پرستار ارتش با دوازده سال سابقه بدلیل بیماری همسر و داشتن نوزاد نتونستم ماموریت در دوران جنگ برم و انتقالی دائم برام زدن به زاهدان .میتونن زندان در نظر بگیرن برام؟

پاسخ ها

در شرایط نظامی و به‌ویژه در زمان وضعیت جنگی، «تمرد از دستور» و «عدم حضور در محل خدمت» می‌تواند از نظر قانونی با سخت‌گیری زیادی مواجه شود.در مورد وضعیت شما:۱. **احتمال محکومیت:** بله، از نظر قانونی امکان در نظر گرفتن حبس (زندان) برای تمرد از دستور وجود دارد.
۲. **عوامل موثر:** ارائه مستندات پزشکی (همسر) و وضعیت خانوادگی، در دادگاه نظامی به‌عنوان **عوامل تخفیف مجازات** بسیار تعیین‌کننده هستند.
۳. **توصیه:** حتماً در اولین فرصت با یک وکیل متخصص در حوزه **جرایم نظامی** یا دفتر حمایت حقوقی ایثارگران/نیروهای مسلح مشورت کنید تا از طریق «لایحه دفاعیه» و اثبات شرایط اضطراری، دادگاه را متقاعد به صدور احکام جایگزین حبس (مانند توبیخ، جریمه یا تنبیهات انضباطی) کنند.

**نکته:** بلافاصله نسبت به ثبت اعتراض یا درخواست تجدیدنظر با پیوست کردن مدارک بیماری همسر اقدام کنید.

احتمال محکومیت برای شما وجود دارد

سوالات مرتبط

وکلای متخصص