مشاوره حقوقی رایگان - پسرم بخاطر دعوا و ضرب و شتم دیه باید پرداخت کند مبلغ تعیین شده در رای دادگاه رو چطور محاسبه کنم

پسرم بخاطر دعوا و ضرب و شتم دیه باید پرداخت کند مبلغ تعیین شده در رای دادگاه رو چطور محاسبه کنم قانون مجازات اسلامی وی را به پرداخت مجموعا شانزده و نيم هزارم ديه کامله و يک صدم ديه کامله و هفتاد و پنج صدم از يک هزارم ديه کامله

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

باسلام
قابل محاسبه است
در صورت تمایل، تماس بگیرید