مشاوره حقوقی رایگان - همسایه ازاری

همسایه ما 3 ساله که اومده و منزلش را سم پاشی نمی کند و سوسک کل اپارتمان را گرفته . از 6 صبح تا 12 شب بچه هاش در راه پله و خونه در حال دویدن و فوتبال و ... هستند 14 ساله و 16 ساله اند و مادرشان می گویند بچه اند و باید بچگی کنند و ....
ما استشهاد نوشتیم و کل اپارتمان امضا زد و بدیم دادسرا . دادسرا شکایت را فرستاده شورای حل اختلاف برای صلح و سازش
چقدر طول میکشه تا ما را در شورا بخواهند و در شورا ایا می توانیم صلح و سازش نکنیم ما در این 3 سال به خاطر چند بار سم پاشی منزل متحمل هزینه های سنگینی شده ایم ایا می توانیم هزینه سم پاشی هایمان را ازش بگیریم یا حتما باید فاکتور سم پاشی سالهای گذشته را داشته باشیم یا ایا می توانیم در شورا از ایشون تعهد بگیریم که دیگر مزاحمتی برای همسایه ها نداشته باشند

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شورا نهادصبح وسازش است وسعی بشه درشورا سازش کنید وخسارتتونو بگیرید راجع به فاکتور باید برای سازش همراهتان باشه