مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

تغییر نام
با سلام من میخوام اسممو عوض کنم از عبداله به شهاب ۲۷سالمه ثبت احوال قبول نکرد گفت نامه از دادگستری بیار دادگستری هم قبول نکرد دادگاه درخواست ندادم چون همه میگن جواب نمیده ایا میشه کاری کرد یا خیر با تشکر

پاسخ ها :

نسیم عبداله زاده خامنه

سرکار خانم نسیم عبداله زاده خامنه:

با توجه به اینکه نام شناسنامه ای شما از اسامی ممنوع نبوده و دلیل موجهی برای تغییر آن دارا نمی باشید، طرح دعوی به خواسته ی تغییر نام منتج نخواهد بود.

فاطمه  غلامی

فاطمه غلامی:

تغییر نام ازعبد اله به شهاب وجود نداره بلکه تغییر نام از عبد اله به نام های مثل حسین محمد و اسامی مذهبی امکان پذیر هست

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

در صورتی که بتوانید اثبات در همه جا مشهور به تام انتخابی هستید و به این دلیل که هر کس میتواند نام غیر ممنوعه دیگری برای خود انتخاب کند میتوانستید قاضی را توجیه نمایید. اگر حکم شما قطعی نشده اقدام فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید