مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ طلاق خارجی

با سلام
من از همسر (شوهر) کانادایی خود جدا شده ام. طلاق کانادایی و طلاق شرعی در مرکز اسلامی در کانادا انجام شده. ازدواج ما ثبت ایرانی نشده ولی جهت دریافت حقوق بازنشستگی پدرم مجبور به تنفیذ طلاق خارجی هستم. آیا برای ازدواجی که ثبت ایرانی نشده میشود تقاضای تنفیذ طلاق خارجی کرد؟ با توجه به اینکه شوهر خارجی بوده. طلاق ما کاملا توافقی بوده است.
با سپاس

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بله در هر صورت بايد تنفيذ بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در شناسنامه ازدواج ثبت شده باشد طلاق باید در دادگاه ایران تنفیذ شود.