مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین از منابع طبیعی

با سلام. یک زمین کشاورزی در جوار بنده هست به متراژ سه هزار متر واقع در روستایی در شهرستان فلاورجان که چهارصد متر آن سند دارد و 2600 متر آن جزء منابع طبیعی است. ولی تقریبا برای زمین های کنار آن از جمله خود بنده از منابع طبیعی سند صادر شده. ولی صاحب زمین در آن زمان اقدام به خرید از منابع طبیعی نکرده است. آیا می توان از منابع طبیعی با توجه به این که زمین های هم جوارشان ساخت و ساز کرده اند و بعضی از آن ها مجوز از منابع طبیعی دارن میتوانم اقدام به خرید کنم؟ آیا بعدا به مشکل برمیخورم؟ ( می توان از منابع طبیعی الباقی زمین را خریداری کرد.) البته یک بار به منابع طبیعی مراجعه کردم، گفت امکانش نیست. ( در آن یک چاه آب وجود دارد که دارای پروانه است که تاریخ پروانه گذشته است.)

پاسخ ها :

خرید زمین از منابع طبیعی خرید زمین منابع طبیعی خرید زمین زمین منابع طبیعی منابع طبیعی