مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یک طرفه و جلب برای مهریه

با سلام من سال 87 با همسرم ازدواج کردم مهریه ام 500 سکه بود سال 96 به خاطر خیانتش قرار بود حق طلاق بهم بده که در صورت تکرار ازش استفاده کنم ولی زد زیر حرفش و از اون موقع تا الان من خونه پدریمم مهریه رو هم قسط بندی کرد پنج ماه یکی برای عدم تمکین شکایت کرد در دادگاه اول به نفع من ثابت شد ولی تجدید نظر به نفع همسرم صادر شد و من ناشزه محسوب شدم که از اون دادگاه 2 سال میگذره و تنها هزینه های زندگیم از اقساط مهریه ام تامین میشده که الان با دو قسط معوقه مراجعه میکنم به اجرا احکام میگن جلب برای اقساط مهریه نمیدیم همچنان بلاتکلیف مانده ام همسر من برای اینکه من اذیت بشم چون توی یه شهر نیستیم تا من حکم جلب رو نگیرم قسط رو پرداخت نمیکرد الان چون حکم جلب نمیدن دیگه اصلا پرداخت نمیکنه دو ماه قبل من اظهارنامه فرستادم که حاضرم برگردم که جواب اونم نداد به دلیل افترا شکایت کردم که پرونده به شورا رفت و اونجا من بهشون رضایت دادم و ایشون هم نوشتند برای جلب رضایت همسرم توافق میکنم همسرم رو طلاق بدهم و باز هم زد زیر حرفش و گفت مگه باقی مهر رو حلال کنی وگرنه الانم که دیگه مهریه وجود نداره تا اخر عمر طلاقت نمیدم. حالا درخواست طلاق دادم به صورت یکطرفه با وجود افترا و اظهارنامه و تعهد ایشان برای طلاق بنده و صدای مکالمه ضبط شده که ایشان به من تهمت و افترا زدن میشه یک طرفه طلاق بگیرم با خانواده ایشان هم به دلیل قمه کشی و فحاشی پرونده شکایت دارم که در حال جریان است و درضمن ایشان در دادگاه به دروغ میگوید خانه مستقل و امکانات دارد در صورتی که پیش خانواده اش زندگی میکنه و خانه اش دست مستاجره

پاسخ ها :

دکترامیرحمزه زینالی

دکترامیرحمزه زینالی :

استان :

با اثبات عسر و حرج که با شرایط شما مطابقت دارد می توانید دادخواست طلاق بدهید