مشاوره حقوقی رایگان - ادعای تصرف عدوانی ملک

سلام، خسته نباشید. اینجانب 30 هکتار زمین موروثی دارم که سه دانگ مال ماست. یکی از شرکا پولدار پنهانی درخواست ثبت داده ما اعتراض کردیم ولی با پارتی و کلک سند مالکیت 84 گرفته. ما یک بار دادخواست اثبات مالکیت دادیم ولی طرف پارتی داشته قاضی در جلسه اول رای بر علیه ما صادر کرده. الان راهی است؟ خواهشمند است کمک بکنید یه وکیل خوب می خواهم. ما سر زمین پانزده خانوار ساکن هستیم و در همین زمین ها کشت وزرع کردیم. الان طرف به ناحق دادخواست داده ما زمین او را تصرف عدوانی کردیم. دادگاه بدون تحقیق محلی و کارشناسی حکم رفع تصرف داده شما را به الله به فریاد ما برسید.

پاسخ ها :

ادعای تصرف عدوانی ملک اثبات مالکیت ملک ارثی اثبات مالکیت ملک تصرف عدوانی ملک تصرف عدوانی وکیل ملکی درخواست وکیل