مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام .
بنده یکی دوماه پیش متوجه شدم که همسرم حدود دو سال قبل با پسر دیگه ای وارد رابطه شده و به بنده خیانت کرده و این خیانت ایشان حدود 1 سال و نیم به گفته ی خود ایشون ادامه داشته و بیشتر روزهای هفته باهم ملاقات داشتند ولی رابطه کامل نداشته اند. و الان بنده میخواهم طلاق بگیرم و فقط یک عکس از ایشون دارم که داخل یک منزل ناشناس باهم هستند آیا با این عکس میتوانم خیانت همسرم را ثابت کنم و آیا وضعیت مهریه چطور میشود ؟

پاسخ ها :

علی نیکجو

علی نیکجو :

استان :

سلام خانم محترم موارد طلاق در سند ازدواج شما آمده و این موضوع نمیتواند از علل طلاق باشدمگر اینکه توافق نمایید