مشاوره حقوقی رایگان - نزاع

با سلام، فروردين ٩٧ با يه آقايی در خيابان دعوايم شد و ايشان مرا كتك زدند، وقتی شوهرم به محل رسيد با ماموران كلانتری به كلانتری رفته و از انجا به دادسرا، بعد از دو ماه پيامك امد كه به سايت مراجعه كنيد اما ديگر ما پيگيری نكرديم و مراجعه نكرديم حالا دوباره پيامك امده كه قرار نهايی صادر شد، اين به چه معناست و ما بايد چه كار كنيم؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

حداقل به بازپرسی مراجعه کنیدواگربه نفع شما بودکه هیچ صبرکنیددادگاه حکم دیه و...خاطی رابدهداگربه ضررشمابودفورااعتراض بدهیدوبالایحه پرونده به دادگاه جهت تصمیم گیری میروداین رای قطعی است

پرسشگر :

خيلي ممنون از راهنماييتون

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام
قرار نهایی یعنی اتمام تحقیقات مقدماتی و تصمیم دادسرا در مورد مجرمیت یا عدم مجرمیت طرف مقابل (متهم). باید به دادسرا مراجعه نمایید و از کیفیت قرار صادره مطلع گردید و چنانچه کیفرخواست صادر شده که پیگیری نمایید و اگر تبرئه صادر شده اعتراض نمایید