درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری

سلام من تاریخ23بهمن ماه یک پیامک مبنی بر ابلاغیه برام اومد ثنا رو‌که بررسی کردم دیدم یکنفر از شهر ارومیه به اتهام کلاهبرداری از من و 2نفر دیگه که نمیشنامسشون شکایت کردند و من تهرانم نه کارت به کارت مشکوکی داشتم نه اطلاعاتم و به کسی دادم الان باید چیکار کنم میتونم از تهران پیگیری و رفعش کنم؟ و ایا امکان مسدودی حسابم هست؟ در پایین ابلاغیه نوشته در مهلت مقرر مراجعه و‌عدم حضور جلب است من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها

باید در مهلت مذکور در شعبه مربوطه حاضر شوید و پیشنهاد می شود حتماً با یک وکیل دادگستری غیر از وکلای ارومیه جهت دفاع همکاری کنید 

بله می‌توانید از تهران از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا ثبت لایحه در سامانه ثنا موضوع را پیگیری کنید؛ اگر احضاریه باشد بهتر است در زمان مقرر مراجعه یا لایحه دفاعیه بفرستید، و بله در برخی پرونده‌های کلاهبرداری امکان مسدودی حساب تا زمان بررسی وجود دارد.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص