مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه

من سال ۸۷ تصادف کردم با موتور در ماهدشت کرج ، کسی که به من زد متواری شد و دولت از محل بیمه مرکزی ایران مبلغ ۱۶۵۰۰۰۰۰۰ریال به حساب بانک تجارت من در سال ۸۸ دیه واریز کرد من این پولو به مادرم مستقیماً قرض دادم و ایشون تا الآن منو بازی داده و هیچ پولی به بنده برگشت نداده. آیا میتونم حق خودمو بگیرم البته صدای ضبط شده و شاهد به عنوان مدرک دارم

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام . بله مي توانيد با تهيه يك استشهاديه و تنظيم دادخواست و احضار شهود در دادگاه اصل پول خود را مطالبه كنيد ولي خسارت تاخير را فقط از تاريخ ثبت دادخواست مي توانيد مطالبه كنيد و نه از زماني كه پول را داديد

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

اینکه دلیل عدم تحویل پول به شما چیست جای تامل از ناحیه شما دارد ولی در فرض سوال به عنوان طلب قابل مطالبه است .