مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به سوابق بیمه ای ناموجود

با سلام اینجانب از مرداد ماه 82 لغایت اسفند 83 در فروشگاه لوازم برقی در لاله زار تهران به مدت 20 ماه مشغول فعالیت بودم ولیکن این کارگاه برای من فقط به مدت 5 ماه که در اسفند 83 که آن نیز 10 روز کسری دارد اعلام سابقه نموده است لطفاً راهنمایی کنید که چگونه می توانم نسبت به ایام سنوات ناموجود خود اعتراض نمایم شایان ذکر است که اینجانب در آن سالها حقوق خود را بصورت دستی و غیر بانکی دریافت می نمودم
با تشکر از شما

پاسخ ها :

حسینعلی پیرعلی

حسینعلی پیرعلی :

سلام باید مدرکی که شما آنجا در این مدت فعالیت داشته و ستوات شما محاسبه نشده داشته باشید ابتدا از طریق اظهار نامه به ایشان اعلام کنید که چرا مدت فعالیت شما را محاسبه ننموده است و اگر مثلا اگر ظرف یکماه اقدام نکند شما از طریق مراجع قانونی اقدام خواهید کرد .