مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما و مطالبات کارگری

با سلام خدمت اساتید گرامی...
بنده به عنوان نیروی حراست شب به مدت 4 سال در یک دانشگاه مشغول بکار بودم با زمان کاری 12ساعت، 7غروب تا 7صبح، با حقوق یک میلیون در ماه، که در سال آخر کارم متوجه شدم که بیمه ام را از 30روز به 15روز کاهش داده اند که وقتی علت را جویا شدم گفتند که چون شما حقوق پایینی میگیرید. که وقتی از ریاست دانشگاه خواهش کردم که افزایش حقوق داشته باشم، در تاریخ 1399/10/30دیگر قرارداد اینجانب را تمدید نکرده و عذر مرا خواستن. در این 4سال هیچگونه مرخصی و حقوق قانون کار در مورد من لحاظ نشد.
و در زمان بستن قرارداد از من امضا میگرفتند که عیدی حق سنوات پاداش اضافه کاری بن کارگری و ... را به من پرداخت کرده و من حق شکایت ندارم، اما این قضیه دروغ و صحت نداره، چون حقوقم را از طرف بانک به حسابم میریختن و پرینت بانک مشخص میکند که بجز حقوق ماهیانه یک میلیون تومان، دانشگاه مبلغی اضافه تر بحسابم واریز نکرده اند.
ایا با این وجود که از من تعهد میگرفتن میشه بابت حق و حقوقم کاری کرد.
در ضمن وقتی ازشون خواستم مدارکم را تحویل بدن، گفتند که مدارک و چکی که برای استخدام داده اید باید به مدت 5سال پیش دانشگاه بمونه!
لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

مدارک باید دیده بشه تماس بفرمائید