مشاوره حقوقی رایگان - شخصی بنامم وام گرفته

سلام و خسته نباشید شخصی بنامم وامی گرفته که خود اون شخص ضامن همین وام هست و فیش کسر حقوق اورده ولی تا الان نزدیک به سه ساله که هیچ قسطی پرداخت نکرده بانک هم زنگ میزنه بمن و میگه وام گیرنده شمایی و باید وامو پس بدی وگرنه حکم جلبتو میگیریم میگه که ضامن قبلا جایی دیگه ضمانت کرده و حقوقش جوابگو نیست لطفا منو راهنمایی کنید البته از ضامن امضا و اثرانگشت گرفتم و قراردادی امضا کردیم که وامو اون برده شاهد هم دارمو برگه رو امضا کرده

پاسخ ها :

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

ضامن با شما مسئولیت تضامنی دارد یعنی بانک می تواند به هر یک از شما یا هردو مراجعه و اقساط را مطالبه نماید. در هر صورت شما به عنوان مسئول نهایی تلقی می شوید البته در صورتیکه بتوانید اثبات کنید که مبلغ وام را به ایشان داده اید و رسید داشته باشید میتوانید دادخواست مطالبه اقساط معوقه بدهید و از ایشان ( ضامن )مطالبه کنید.