مشاوره حقوقی رایگان - ضامن سند برای متهم

سلام بنده سال 97 به اعتبار و حرف یکی از فامیلا ضامن یکی شدم الان سند خونمون رفته برای مزایده متهمم فرار کرده الان به همون اشنا میگم باید متهمو بیاری به گردن نمیگیره میگه به من ربطی نداره میخام از اون فامیلم شکایت کنم موضوع شکایت باید چی بنویسم و در ضمن همون فامیلمون قبلا یک سالی بخاطر جعل اسناد زندان بود

پاسخ ها :

حاضر نشدن متهم در صورت گذاشتن وثیقه سند وثیقه متهم سند وثیقه وثیقه