مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در عقد موقت

یک خانمی عقد موقت هست و مهریه اش یک باب منزل هست که این آقا قبل از اینکه عقد موقت کنن یا همون خطبه صیغه خوانده بشود 6 دانگ خانه را به اسم خانم کرده است.

این اقا از اون دسته ادم هاست که دنبال جنگ دعوا تهدید هست ممکن با تهدید بخواهد از خانم که خانه را مجدد سندش را بزن به نامم
آیا میشود هین باطل شدن صیغه طلاق علاوه بر اینکه سند به نام خانم هست از اقا تعهدی گرفت که هیچ گونه حق و حقوقی قانونی راجب این 6 دانگ منزل ندارد و اینکه با زور و تهدید اقدان نمیکند منزل را پس بگیرد؟؟

پاسخ ها :

مهریه در عقد موقت ملک به عنوان مهریه مهریه