مشاوره حقوقی رایگان - شرایط عضویت در هیئت مدیره ساختمان

باسلام و احترام
در اساسنامه ساختمان ما قید شده است اعضای هیئت مدیره می بایست مالک باشند و قید دیگری قرار داده نشده است.
سوال:
آیا فردی با نیم دانگ مالکیت یک واحد آپارتمان به همراه وکالتنامه محضری از مالک دیگر (11 دانگ) می تواند عضو هیئت مدیره شود؟

پاسخ ها :

شرایط عضویت در هیئت مدیره ساختمان عضویت در هیئت مدیره ساختمان هیئت مدیره ساختمان