مشاوره حقوقی رایگان - اس ام اس بدحجابی

سلام
برای من اس ام اس بدحجابی 2 بار پشت هم اومد که اولیش برای یک ماه پیش تاریخ زده بود و دومی برای حدود دو هفته بعد و خب الان در اس ام اس اول که برای یک ماه پیشه و تازه فرستادن و نوشتن که باید تا 72 ساعت مراجعه کنید وقتی که الان فرستادن و از موقع مراجعه من گذشته من چجوری باید میفهمیدم که یکماه پیش باید مراجعه میکردم و دفعه اول بوده حالا که مراجعه نکردم چون نمیدونستم اس ام اس بعدی مبنی بر توقیف خودرو اومده، راهی هست بدون اینکه خودروم توقیف شه کاری کنم؟؟

پاسخ ها :

پیامک توقیف خودرو به دلیل بد حجابی پیامک پلیس امنیت اخلاقی توقیف خودرو بد حجابی خودرو