مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی با ماده 126

با سلام
بنده 25 سلام سابقه خدمت در نیروی زمینی ارتش را دارم و بدون هیچگونه غیبت و بی انظباطی به علت مشکلات خانوادگی درخواست بازنشستگی نموده ام که در پاسخ امر فرموده اند با تشکیل کمیسیون مشورتی یگان با ماده 126 امکان بازنشستگی وجود دارد لذا سوال این است که آیا از حقوق و مزایای دریافتی چه میزان کسر می گردد با تشکر

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

ازقیمت اداری نیرو سوال کنید چراکه برای هرفرد مزایای ویژه ای هست