مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن سند قطعی

سلام یه مینی بوس داریم مدل 1361 در سال 82 خریداری شده کارت سبز و کارت سوخت و کارت ماشین هست ولی سند قطعی و سند که دفترخانه بنام زده 10 ساله گم شده الان می خواهیم می بفروشیم نمی دانیم مدارک چه جوری بگیریم و اینکه دفترخانه ای که مینی بوس بنام زدیم چون زمان برده نمی دونیم جاست لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

یک وکیل

از در کپی سند مالکیت شماره دفترخانه قید شده است از ان اسنفاتده نموده و به دادگاه اعلام مفقودی نموده و درخواست سند قطعی المثنی نمایید و سپس اقدام به فروش نمایید