مشاوره حقوقی رایگان - پرسش درباره راهکار قانونی بارداری دختر مجرد باکره

سلام من یک دختر مجرد 38ساله هستم که با حمایت خانواده ام میخوام بچه دار بشم. قصد دارم با روش PGD و بوسیله اسپرم اهدایی از بانک اسپرم اقدام کنم. آیا اینکار از نظر قانونی اشکالی داره؟
در حقیقت سوال من در رابطه با انجامش برای دختر مجرد و باکره است؟
امکانش هست بهم بگید چه راه حل قانونی داره؟

پاسخ ها :

بادراری دختر مجرد باکره با روش PGD بارداری با اسپرم اهدایی بارداری دختر باکره بارداری با روش PGD اسپرم اهدایی جنین PGD