مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام من حدود پونزده سال قبل جدا شدم و بعد از چند سال در حال پرداخت مهریه به صورت اقساط بودم که بعد از افزایش قیمت سکه و عدم پرداخت ان مدتی در زندان بودم که بعد از اعسار ازاد شدم و بعد از چند مدت مجدد هم در شورا و هم در دادگستری قبوض جدید اجرا گذاشته شده در حالی که دارم اقساط رو طبق اعسار پرداخت میکنم میخواستم بدونم ایا میشه مجدد برای همون مهریه ازم شکایت بشه و اگه میشه راهش چیه که بابت همه پرونده ها یک قسط پرداخت بشه ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می تواند مجددا اجرا بگذارد منع قانونی ندارد. ولیکن شما هم باید دفاع کنید تا اقساط پرونده جدید پس از اتمام پرونده سابق اجرا شود